Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Vybudovanie kamerového systému v obci Vrádište.

Dátum: 13.07.2020

"Projekt bol finančne podporený Radou vlády Slovenskej republiky pre prevenciu kriminality."

Obec Vrádište v roku 2019 získala dotáciu na zabezpečenie úloh prevencie kriminality na projekt: "Vybudovanie kamerového systému v obci Vrádište za účelom posilnenia prevencie kriminality" vo výške 8000 EUR. Celkové náklady tohto projektu boli 10 788 EUR spoluúčasť obce bola 2788 EUR v zmysle dotačnej zmluvy. Bolo nainštalovaných 5 ks digitálnych kamier vo vybraných lokalitách obce. Bolo realizované i potrebné hardvérové a softvérové vybavenie operačného (monitorovacieho ) strediska na Obecnom úrade za účelom sfunkčnenia a možnosti nahrávania video záznamov. Na základe kamerového záznamu budeme vedieť  identifikovať páchateľa a tak požadovať náhradu škody.

Cieľom projektu je zamedziť nepriaznivým vplyvom vandalizmu, krádežiam a zabezpečiť tak poriadok v obci. Kamerovým monitorovaním je možné odhaliť mnohé neželané prejavy občanov a následne tak predísť mnohým neuváženým činom miestnych občanov ako aj návštevníkov obce.

Veríme, že vďaka tomuto projektu prispejeme k zvýšeniu bezpečnosti obyvateľov našej obce, jej návštevníkov a ochrany majetku proti krádeži a vandalizmu. 


Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.