Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Martinské koštovanie mladých vín

GALÉRIA
Dátum: 07.11.2014
Martinské koštovanie mladých vín

Dňa 8.11.2014 sa v kultúrnom dome trošku netradične stretli vrádišťskí vinohradníci pri príležitosti Martinského koštovania mladých vín.
   Netradičné bolo z dvoch dôvodov. V prvom rade sa už stalo zvykom, že sa naši vinári prezentujú výsledkami svojej celoročnej práce na Katarínskom svätení mladých vín, no tento rok sa organizátori rozhodli to trošku zmeniť a v druhom, neposlednom rade sa na Martinskom koštovaní uviedla do života prvá monografia obce Vrádište pod názvom „Vrádište, obec s historickým zakorenením“.

Starostovi bol odovzdaný veniec ako poďakovanie sa všetkých vinárov za dobrú úrodu, víno posvätili dôstojní páni a potom sa už všetci mohli pokojne pustiť do koštovania ročníka 2014. Každý milovník vína si tu určite medzi viac ako 70 vzorkami našiel svojho favorita. Poďakovanie za toto milé podujatie patrí členom Jednoty dôchodcov vo Vrádišti ako aj Obecnému úradu vo Vrádišti.
    Verme, že sa o rok opäť stretneme u dobrého vínka.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.