Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

V spolupráci s MFK Skalica Vás pozývame na futbal

Dátum: 19.08.2022
V spolupráci s MFK Skalica vás pozývame na 7. kolo Fortuna ligy, ktoré sa uskutoční v sobotu, 27. augusta o 18:00 na skalickom futbalovom štadióne. Domáci klub privíta na svojej pôde víťaza posledného ročníka Slovnaft Cupu a taktiež bronzového účastníka minuloročnej fortunaligovej sezóny – FC Spartak Trnava. Mužstvo tak čaká očakávaný krajský derby zápas, v ktorom si každý fanúšik alebo nadšenec futbalu rozhodne príde na svoje a nenechá si ho ujsť. Príďte aj vy podporiť skalických futbalistov a užiť si kvalitný prvoligový zápas, všetci fanúšikovia sú vítaní.
Zároveň dávame do povedomia možnosť získať voľnú vstupenku na domáci ligový zápas pre dieťa do 15 rokov, ktoré prichádza na zápas v sprievode svojich rodičov. Obec má k dispozícii 10 voľných vstupeniek. V prípade záujmu prosím kontaktuje referentku obecného úradu pani Ing. Lenku Turečkovú, prostredníctom emailu vradiste@vradiste.sk

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.