Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Októbrové posedenie s dôchodcami

Dátum: 21.10.2015

Októbrové posedenie s dôchodcami

Október je mesiac, keď si pripomíname úctu k starším a Obecný úrad  spolu s Jednotou dôchodcov usporiada  Posedenie s dôchodcami. Nebolo tomu inak ani tento rok, keď 15. októbra 2015 sa v kultúrnom dome zišlo asi 90 našich seniorov. Program sprevádzala pani  Helena Nováková, členka JD, ktorá  srdečne  privítala všetkých prítomných peknou básňou a milým slovom. Žiaci Základnej školy a deti z materskej školy pod vedením pani učiteliek  vystúpili s pekným programom, ktorý vyčaril úsmev na tvárach našich starších spoluobčanov. Starosta obce v príhovore privítal dôchodcov,  oboznámil ich s investičnými akciami, ktoré sa v obci plánujú, poďakoval im za prácu, ktorú vykonali a vykonávajú a zaželal im veľa zdravia a pokojnú starobu. Pri príležitosti tohto stretnutia  sa zablahoželalo aj jubilantom, ktorý tohto roku oslávili svoje okrúhle jubileum. Prevzali si pekný darček a zapísali sa do pamätnej knihy.

Po kultúrnom programe bol podaný chutný obed, skalický trdelník, zákusky, káva, čaj a dobré vínko od našich vinohradníkov. O skvelú hudobnú produkciu sa postarala hudobná skupina Ravi-band, pri ktorej si spoločne všetci zaspievali aj zatancovali a hlavne niektoré piesne im vrátili pekné spomienky na ich mladosť. Všetkým, ktorí prispeli a pomohli usporiadať toto stretnutie patrí srdečné poďakovanie, pretože tejto úlohy sa zhostili na výbornú.

„Milí naši seniori, nech je pre Vás  jeseň života plná farieb, z ktorých každá bude znamenať jedno krásne prežité obdobie Vášho života."

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.