Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Anonymný elektornický dotazník a formulár projektového zámeru

SÚBOR
Dátum: 16.10.2015

Vážená obyvateľka, Vážený obyvateľ obce,

Záleží  vám na Vašom okolí kde žijete, zaujímate sa o rozvoj Vašej obce? Máte podnety na rozvojové aktivity, ktoré by sa dali realizovať vo Vašej obci?

Radi by sme Vás oslovili s príležitosťou na vyjadrenie Vášho názoru formou vyplnenia anonymného dotazníku. Dotazník môžete vyplniť na tomto linku.: http://goo.gl/forms/aRhpPBRHk9

Dotazník prosíme vyplniť a odoslať najneskôr do 2.11.2015.

Tento dotazníkový prieskum bude slúžiť ako podklad pre spracovanie stratégie rozvoja územia Partnerstva pre Horné Záhorie o.z., ktorého členom je aj Vaša obec.

Váš názor je dôležitý, pretože práve prostredníctvom neho sa dozvieme o potrebách v obciach a budeme vedieť adresnejšie nastaviť  podporu cez stratégiu rozvoja územia, ktorá má podporovať rozvojové projekty v obciach.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

V prípade, že ste aktívnym občanom, podnikateľom, zástupcom združenia, či neziskovej organizácie, výrobcom, zástupcom školského zariadenia, či poskytovateľa sociálnych alebo komunitných služieb,  a máte nápad alebo projektový rozvojový zámer, ktorý by ste chceli realizovať vo Vašej obci, prosíme dajte nám o ňom vedieť prostredníctvom vyplnenia formuláru projektového zámeru. Link na stiahnutie: dokument priložený nižšie

Váš projektový zámer bude slúžiť ako podklad na adresnejšie stanovenie možných finančných podpôr v stratégií územia rozvoja Horného Záhoria, s ktorou sa budeme uchádzať o získanie finančných prostriedkov z nástroja CLLD (bývalý LEADER) a následne budeme môcť podporovať práve Vaše projektové zámery, o ktorých sa prostredníctvom Vás dozvieme.

Formulár projektového zámeru prosíme vyplniť a zaslať podľa pokynov do 2.11.2015.

V prípade, ak chcete získať viac informácií, nájdete ich na www.mas-hornezahorie.sk, alebo sa môžete informovať na info@mas-hornezahorie.sk

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
formular_projektoveho_zameru.doc Veľkosť: 51.5 kB Formát: doc Dátum: 20.4.2023
logo_partnerstvo.png Veľkosť: 346.2 kB Formát: png Dátum: 20.4.2023

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.